Over ons

De Secretaressecoach

Ervaren, empathisch, betrokken op het werk, vitaal & geïnteresseerd

De Secretaressecoach is een team van coaches/trainers die samen een veel ervaring hebben. Onze kracht ligt in de kennis van het vak secretaresse, onze expertise op het gebied van coaching èn het plezier dat we hebben in het begeleiden van secretaresses in hun persoonlijke ontwikkeling.

We werken vanuit de overtuiging en ervaring dat personal coaching en specialistische training van secretaresses (management ondersteuners in de breedste zin van het woord) bijdraagt aan een nog betere samenwerking tussen secretaresse’s en manager.

Na een aantal jaren als secretaresse te hebben gewerkt, hebben

we allemaal een stevige coachingsopleiding gevolgd. Vanuit deze kennis coachen we secretaresses, officemanagers, personal assistants en iedereen die werkt als managementondersteuner. Ieder van ons heeft daarin haar eigen expertise, zoals bijvoorbeeld, vitaliteit, loopbaancoaching, wandelcoaching, werken als team met je manager/afdeling, coaching-op-de-werkplek, praktische ondersteuning etc.

We delen kennis met elkaar en stellen vragen over ons werk. We blijven altijd leren en dat maakt ons vernieuwend en sterk.

Onze opdrachtgevers komen uit het hele land en we werken zoveel mogelijk op locatie.