Workshops

Wat zijn de mogelijkheden?

De workshops en trainingen van De Secretaressecoach kenmerken zich door een grote mate van interactie, oefening en praktische, direct toepasbare tips.
De uiteindelijke vorm waarin de training of de workshop tot stand komt is maatwerk, dat wil zeggen dat we samen met de opdrachtgever/deelnemers bepalen wat er aan de orde komt. Onderstaande onderwerpen kunnen in 1 dagdeel worden gegeven (3,5 uur), maar combinaties zijn ook mogelijk voor een training van een hele dag.

Nieuwsgierig? Bel ons op 06-12671866 of mail naar: info@desecretaressecoach.nl

Thema’s voor de workshops kunnen zijn:

Professionaliteit in balans

Hoe blijf je vitaal  en in balans in het werk en privé.

deze workshop gaat over fysieke en mentale gesteldheid, sociaal-emotioneel, zingeving en pro-activiteit.

Spelen met je kwaliteiten

We gaan ‘spelen met je kwaliteiten’ aan de hand van de methode van het kernkwadrant. Niet om een nieuwe uitdaging op je bord te leggen, maar om je te leren hoe je balans kunt aanbrengen tussen je kernkwaliteit en je uitdaging. Wanneer het je lukt om je kernkwaliteit in balans te houden, kun je deze constructief aanwenden en in je voordeel laten werken. Je zult verbaasd staan hoeveel gemoedsrust dit je kan opleveren.

Ontdek je persoonlijke drijfveren

Wat drijft je, waar sta je ’s morgen voor op? In deze workshop staan we stil bij jouw persoonlijke pakketje drijfveren en helpen wij je te onderzoeken of ze voldoende aandacht krijgen in je leven.
Een mens die zijn leven leeft vanuit zijn persoonlijke drijfveren is in de regel blijer, gelukkiger en meer tevreden. Het maakt dat je je leven in eigen hand neemt (persoonlijk leiderschap) wat veel levensvreugde kan geven.

Effectief omgaan met veranderingen op je werk

Alles verandert, zeker in het vak van secretaresse, alles zal altijd blijven veranderen’.
En toch hebben we er zoveel moeite mee en brengt het ons uit balans. Vooral veranderingen die van buiten komen en je worden opgelegd. Waar je geen invloed op hebt en niet zelf voor kiest. De workshop geeft op een verfrissende manier antwoord op de vragen als onder andere:

  • Wat gebeurt er tijdens een veranderingsproces?
  • Wat is een effectieve manier om met verandering om te gaan?
  • Hoe kan je dit met plezier en energie in de dagelijkse praktijk toepassen?

Professionele samenwerking

Professionele samenwerking voor de secretaresse.

Willen jullie je vaardigheden versterken om nog meer resultaat te halen uit samenwerking in projectmatige teams en afdelings-overschrijdende teams?
Dan kan onze nieuwe training je daarvoor de middelen bieden.